Makedonski premijer obećao 500.000 evra fudbalerima ukoliko se plasiraju na SP

Predsednik vlade Severne Makedonije Dimitar Kovačevski ispratio je danas fudbalsku reprezentaciju u Portugal i obećao nagradu od 500.000 evra ako se selekcija plasira na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Makedonski fudbaleri u utorak u Portu igraju protiv Portugala u finalu baraža za svoj prvi plasman na Svetsko prvenstvo, nakon što su pre tri dana u polufinalu pobedili evropskog prvaka Italiju.

"Vi ste šampioni za nas, pobednici i ponos svih nas. Verujemo u vas i zato želim da vam poželim uspeh u meču sa Portugalom. Najmanje što kao vlada možemo da uradimo je da izdvojimo nagradu od 500.000 evra ako se plasirate na Svetsko prvenstvo", rekao je Kovačevski fudbalerima u avionu.

U polufinalu plej-ofa za Svetsko prvenstvo u Kataru, Portugal je u četvrtak na svom terenu savladao Tursku sa 3:1, a Makedonija je u Palermu bila bolja od Italije sa 1:0.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.