Evroliga objavila raspored utakmica plej-ofa

Košarkaška Evroliga objavila je danas raspored utakmica u plej-ofu koji će početi 19. aprila.
Evroliga objavila raspored utakmica plej-ofa
Foto: Pixabay

Zna se svih osam timova učesnika plej-ofa, s tim da dva para u Top 8 fazi još nisu poznata.

Barselona, koja je regularni deo sezone završila kao prva, igraće protiv osmoplasiranog Bajerna iz Minhena, dok će drugoplasirani Olimpijakos odmeriti snage sa sedmoplasiranim Monakom, debitantom u plej-ofu.

U Top 8 su se plasirali i Milan, Real Madrid, branilac titule Efes i Makabi iz Tel Aviva.
 
Konačan plasman ova četiri tima biće poznat 13. aprila, posle poslednje utakmice regularnog dela sezone u kojoj Makabi dočekuje Fenerbahče u odloženom meču 23. kola.
Ako Makabi pobedi završiće na petom mestu i igraće protiv Reala, pa bi se onda Milan upario sa Efesom. U slučaju da izraelski tim izgubi tu poslednju utakmicu regularnog dela sezone, Milan bi igrao sa Makabijem, a Real protiv Efesa.
 
Plej-of će početi 19. aprila kada će Milan od 19.00 ugostiti šesti tim na tabeli. Istog dana, od 21.00, svoju prvu utakmicu odigraće Barselona i Bajern.
 
Dan kasnije snage će odmeriti Olimpijakos i Monako, odnosno Real Madrid i tim koji na kraju zauzme petu poziciju.
 
Serija će se nastaviti 21. i 22. aprila, dok su treće utakmice na programu 26. i 27. aprila. Četvrte utakmice će se odigrati 28. i 19. aprila, dok datumi eventualnih petih utakmice još nisu poznati.
 
Plej-of se igra na tri pobede, a pobednici će se plasirati na fajnal-for koji će se od 19. do 21. maja igrati u Beogradu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.