Direktor Australijan opena: Đoković danas stiže u Australiju

Direktor turnira Australijan open Kreg Tajli rekao je da bi Novak Đoković danas trebalo da doputuje u Australiju.
Direktor Australijan opena: Đoković danas stiže u Australiju
Foto: Beta/AP
"Želimo mu dobrodošlicu u Australiju. Mislim da dok sad razgovaramo, on putuje u Adelejd i mislim da će on ponovo biti igrač koga morate da pobedite ako želite da osvojite titulu", rekao je Tajli.
Prvi grend slem turnir u sezoni Australijan open održaće se od 15. do 29. januara u Melburnu.
Devetostrukom šampionu Đokoviću je početkom januara zabranjeno da brani titulu u Melburnu, pošto nije bio vakcinisan protiv korona virusa, što je bilo obavezno za ulazak u Australiju.
 
On je tada deportovan i bilo mu je zabranjeno da tri godine uđe u zemlju, ali je ta zabrana u novembru ukinuta.
 
Peti teniser sveta će prvo igrati na turniru u Adelejdu, koji počinje u nedelju.
 
"U prošlosti sam uvek imao šansu da snažno počnem takmičarske sezone u Australiji i volim da igram tamo", rekao je Đoković u petak u Dubaiju.
 
"Posle onoga što se desilo prošle godine, nadam se da ću dobiti pravu dobrodošlicu i da će mi to pomoći da igram najbolji tenis", dodao je osvajač 21 grend slem titule.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).