Lalatović: Sramota za Zvezdu što nije podržala Vidića

Bura oko izbora predsednika Fudbalskog saveza Srbije i dalje traje.
Lalatović: Sramota za Zvezdu što nije podržala Vidića
Foto: 021.rs

Dva kandidata su legende ovdašnjeg fudbala. Najpre je javnosti svoje namere obznanio Nemanja Vidić, a nakon što se digla bura da će delegati umesto njega podržati bivšeg ministra poljoprivrede Branislava Nedimovića, pojavilo se ime još jedne legende - Dragana Džajića.

Deo javnosti, ali i fudbalera, smatra da je kandidatura Džajića "iznuđena".

Povodom dešavanja oglasio se i temperamentni Nenad Lalatović, bivši igrač Zvezde, nekadašnji trener Vojvodine, ali i kum Nemanje Vidića.
 
Lalatović je bio kritičan prema svom matičnom klubu, ukazujući na to da Nemanja Vidić ima njegovu bezrezervnu podršku.
 
"Ja bih voleo da se po prvi put napravi izuzetak i da narod bira predsednika. Narod bi birao Nemanju Vidića. Dragan Džajić je veliko ime, njega je postavila Crvena zvezda. Neću da zalazim duboko u problem, zato što sam njeno dete, zato što poštujem navijače i klub. Da li Nemanja Vidić mora da kuca tamo i kaže ja bih želeo da postanem predsednik? Ne mora, naravno. Pročitao sam izjavu Dragana Mladenovića koji je rekao da Vidić mora da pokuca Zvezdi i pita za dozvolu. Ne, Vidić ne mora da pita nikoga za dozvolu. Nemanja Vidić je toliko ime i prezime da oni njemu moraju da pokucaju na vrata i da ga pitaju da pomogne srpskom fudbalu", rekao je Lalatović u intervjuu za Meridian bet.
Dodaje da je Vidić sa 41 godinom u punoj snazi i da je svuda uvažavan, te da bi on bio "vitaminska bomba" za srpski fudbal.
 
"Ja znam zašto je Zvezda dala Džajića, ali nije na meni da pričam o tome. Iz poštovanja prema klubu i svima ću prećutati ovoga puta. Džajić je stavljen za kandidata, da se ne bi glasalo za Vidića, a to bi bila senzacija da Zvezda ne glasa za Nemanju Vidića i sramota kluba, a znam da to navijači nikada ne bi dozvolili", zaključuje Lalatović.
  • 2023

    25.02.2023 20:39
    Paradoksalno je to sto klub nosi ime Crvena Zvezda, i sto je nastala kao komunisticki projekat, a danas su mahom za Kralja i Otadzbinu. Slicna je prica i sa gradskim rivalom.. em i nasa Vojvodina sa onom petokrakom..
  • Boro iz Pobede

    25.02.2023 06:30
    I Vesara nevera
    Da kaze i Tralalat nesto pametno!
  • Zvezdas

    23.02.2023 13:27
    Džajić je poturen kao kukavicje jaje,posto propali ministar nije prosao u Evrropskoj kuci fudbala.Sta to sve treba jednoj legendi i Zvezdinoj Zvezdi.Vidic je pravo resenja ali avaj,niste ne moze bez kapoa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.