Palestina će utakmice igrati u Alžiru

Fudbalska reprezentacija Palestine domaće utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. i Kup Azije 2027. igraće u Alžiru, saopštio je danas Fudbalski savez Alžira.
Palestina će utakmice igrati u Alžiru
Foto: Pixabay
Prvo domaćinstvo u Alžiru selekcija Palestine će imati 21. novembra, kada će odigrati meč protiv Australije.
Nakon zahteva koji je uputio predsednik Fudbalskog saveza Palestine Džibril Radžub vlastima Alžira, fudbalski savez te zemlje je pristao da bude domaćin svih utakmica Palestine.
Alžir je pristao da bude domaćin "svih zvaničnih i nezvaničnih utakmica u okviru priprema palestinske fudbalske selekcije za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2026. i Kup Azije 2027. i da pokrije sve troškove u vezi sa ovim događajima", navodi se u saopštenju alžirskog saveza.
 
U saopštenju se dodaje, da će shodno tome, "zvanična utakmica Palestina-Australija zakazana za 21. novembar 2023. godine, koja je deo kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026", biti održana na tlu Alžira.
  • SRB-IN

    15.10.2023 22:58
    Podrška Palestini
    Palestinci, Jermeni, Kurdi, Srbi, braća po stradanju. Jedini nam je greh što smo "velikima" na putu.. Trebalo bi da odigrano prijateljsku utakmicu sa njima i da im tako pružimo podršku

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Odbojkašice Srbije poražene od Brazila

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije izgubila je danas u Rio de Žaneiru od selekcije Brazila sa 0:3 (15:25, 19:25, 19:25), u četvrtoj utakmici Lige nacija.

Prva pobeda odbojkašica Srbije u Ligi nacija

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije zabeležila je prvu pobedu u ovogodišnjem izdanju Lige nacija, pošto je u drugom meču turnira u Rio de Žaneiru pobedila Tajland sa 3:0.