FOTO, VIDEO: Đoković igrao egzibicioni meč sa Šarliz Teron

Novak Đoković učestvovao je na egzibiciji "Dezert smeš", koja je održana nedaleko od Indijan Velsa.
Američki mediji navode da se Đoković pojavio na dobrotvornoj akciji "Dezert smeš" u kojoj su, između ostalih, učestvovali i glumica Šarliz Teron, pevač Gevin Rosdejl, teniseri Uns Džabir, Frensis Tijafo, Viktorija Azarenka, Kasper Rud, Dona Vekić, Hubert Hurkač i mnogi drugi.
 
Đoković je igrao tenis sa Šarliz Teron, a cilj ove egzibicije je bio da se prikupe sredstva u dobrotvorne svrhe.
"Bila je čast da budem deo ovog događaja", rekao je Đoković.
 
 
Najbolji teniser sveta se priprema za učešće na Mastersu u Indijan Velsu. On je slobodan u prvom kolu, dok će se u drugom kolu sastati sa pobednikom meča između Australijanca Aleksandra Vukića i Šintara Močizukija iz Japana.
Đoković je poslednji put na Mastersu u Indijan Velsu igrao 2019. godine, a ovaj turnir je osvajao pet puta.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).