Bivši direktor "Lutrije" sada hoće u carinu

Posle loto skandala, o čemu je pokrenuta istraga zbog sumnje da je u pitanju bila nameštaljka, tadašnji direktor "Lutrije" Aleksandar Vulović, sada puca na novu poziciju, i to u Upravi carina.
Posle loto skandala, o čemu je pokrenuta istraga zbog sumnje da je u pitanju bila nameštaljka, tadašnji direktor "Lutrije" Aleksandar Vulović, sada puca na novu poziciju, i to u Upravi carina.

Izvor Blica u Vladi Srbije kaže da Vulović ne odustaje od dobre pozicije i da lobira za novo radno mesto preko svojih veza u Ministarstvu finansija. - On pokušava preko pojedinih ljudi u kabinetu ministra Dušana Vujovića da se pozicionira u carini - kaže izvor.

Sagovornik dodaje da bivši direktor "Lutrije", koji bi bio smenjen da sam nije podneo ostavku posle loto skandala, nastoji da dobije funkciju pomoćnika direktora Uprave carina i to u Sektoru za primenu carinskih propisa. Reč je o veoma važnoj funkciji jer bi u tom slučaju u njegovoj nadležnosti bila kontrola propisa, samim tim njihova izmena, tumačenje, tarife...

Vulović je, međutim, u istoj fotelji bio i do maja 2011. kada je u vreme vlade DS postavljen za direktora Uprave za igre na sreću, gde je bio do pre desetak dana. Kako navodi izvor, u vreme vlasti DS za Vulovića su vezivane pojedine sporne nabavke, ali nikada nije pokrenuta istraga. - Kao što je dobro plivao u vreme DS, tako je sve do ovog skandala dobro snašao i u vladi SNS - kaže izvor Blica iz Vlade.
  • 10.08.2015 14:37
    I tata bi sine...
  • Dr Iggyy

    10.08.2015 11:04
    I PAS LAŽE, PA OSTAJE PAS!
    Direktor Lutrije Srbije, Aleksandar Vulović, podneo je (ne)opozivu ostavku, a još sedi u istoj fotelji ili traži da mu se druga dodeli, pa makar i u carini, po sistemu hoću - neću . On čvrsto poštuje ono narodno: “pas rek’o, pas porek’o!”.
  • panonius

    10.08.2015 08:56
    svestran neki lik !
    Nijedna država nema toliko svestranih ministara (na primer rasim , zorana , antić , velja ilić dačić....) i raznih stručnjaka koji se u sve razumeju - zato smo tu , gde smo. A ovaj prvo neka položi račune za svoje prethodne baljezgarije a ne da se kači za nove funkcije. Izgleda da je iz istog legla kao i naša maja. Pljunuti kameleoni bez obraza !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija