Tadić čeka da se DS izjasni

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić izjavio je da očekuje odgovor Demokratske stranke da li će proevropska opozicija izaći u jednoj ili dve kolone na predstojeće izbore, napominjući da je DS tražila vreme za razmišljanje i da to vreme ovih dana ističe.

Tadić je za Pink rekao da je on samo predložio da opozicija ide u jednoj koloni i da se o tome dogovore predstavnici najvećih stranaka, a da je svako posle slobodan da odluči koje će manje stranke imati na svojoj listi.

"Mi nismo rekli nijednu lošu reč, a potpredsednik DS Goran Ješić je nastavio sa napadima ispod pojasa, ali nema veze. Mi čekamo DS da odluči konačno da li ćemo ili ne zajedno. Ukoliko ne, imamo svoju koaliciju i savez za Liberalno demokratskom partijom i Ligom socijaldemokrata Vojvodine", rekao je Tadić.

Tadić je rekao da su te tri stranke utvrdile svoje principe funkcionisanja, a namera je da to bude celovita koalicija na svim nivoima izbora, zajedno sa još i Narodnim pokretom Srbije, Zapadnom Srbijom i strankom Zeleni Srbije.

Autor: Tanjug, Fonet

  • jerry

    19.02.2016 11:00
    bivsi simpatizer
    Treba da se udruze pa da nestanu iz nasih zivota
  • mile

    19.02.2016 10:01
    Ako demokrate izadju sa Tadicem I Cedom mnogon ce izgubiti a I Canak je jako klimav , mene nece dobiti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija