Sukob u školi: Povređen sin libijskog diplomate

U Libijsko-arapskoj školi u Beogradu, u utorak, nešto pre 13 časova, učenik S.G. (17) napao je oštrim drvenim predmetom M.I. (15), takođe đaka te škole, i naneo mu povrede grudnog koša.
On je priveden, a M.I, koji je, kako se nezvanično saznaje, sin libijskog diplomate, prevezen je kolima Hitne pomoći u Urgentni centar, gde je operisan.
 
Incident se, prema rečima oca S.G, navodno dogodio u školskoj menzi, "nakon niza uvreda koje je M.I. uputio S.G.".
 
- Sin mi je rekao da je odgovorio na provokaciju i uvrede mladića za koga se, inače, zna da je i ranije pravio probleme u školi. Rekao mi je da ga je taj momak vređao i provocirao. Stalno je ponavljao: "Nisi nikakav, vidi kakav si, ti nisi muškarac..." Moj sin se iznervirao, dohvatio drveni predmet koji mu se našao pod rukom... Nije imao želju da ga povredi, mladić se nezgodno okrenuo i naleteo na oštricu  - rekao je otac S.G. za "Novosti".
 
S.G. je učenik završnog razreda ove škole. Njegov otac je stomatolog, koji više od tri decenije živi u Beogradu.
 
- Odmah sam otišao u Urgentni centar da vidim kako je povređeni momak. Svi smo odahnuli kada smo čuli da je njegovo stanje stabilno. Mom sinu je žao što je uopšte došlo do ovog incidenta. U stalnom sam kontaktu sa bolnicom. Planiram da se vidim i sa njegovim roditeljima, da razgovaramo - rekao je otac S.G.
 
Iz ove škole, koja je ujedno i diplomatsko predstavništvo Libije u našoj zemlji, nisu želeli da komentarišu incident.
 
Dečak je stabilno
 
Petnaestogodišnjak je zadobio teške povrede grudnog koša. Šiljak, koji se nalazio na drvenom predmetu, probio mu je plućno krilo, ali srećom, nije blizu srca. On je operisan u Urgentnom centru.
 
- Dečak se nalazi na intenzivnoj nezi i njegovo stanje je sada stabilno - navela je Aleksandra Berić, potparolka Urgentnog centra.
 
Autor: Novosti

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.