Nenad Popović želi da se kandiduje za predsednika Srbije

Predsednik Srpske narodne partije Nenad Popović kaže da je blizu odluke da se kandiduje za predsednika Srbije na predstojećim predsedničkim izborima, ali i da je otvoren za razgovore o zajedničkom kandidatu vladajuće koalicije.
"Ozbiljno razmatram mogućnost da se kandidujem na predsedničkim izborima. Situacija u zemlji i svetu se promenila od poslednjih izbora. Dolazak Donalda Trampa na vlast u Americi će ovde promeniti puno toga. Srbiji je potreban predsednik koji će razvijati prijateljske i iskrene veze sa Rusijom", istakao je Popović. On je rekao da to od njega traži stranka na čijem je čelu.
 
Pokrajinski odbor SNP Vojvodina i Gradski odbor SNP Beograd, na sinoć održanim sednicama, jednoglasno su doneli odluku da od predsednika SNP Nenada Popovicć zatraže da se kandiduje na predstojećim predsedničkim izborima.
 
Upitan da li bi na predsedničkim izborima mogao da podrži zajedničkog kandidata vladajuće koalicije, on je istakao da "još uvek nije bilo razgovora sa SNS o predsedničkim izborima".
 
Podsetimo, dosadašnji potencijalni kandidati za predsedničko mesto su zaštitnik građana Saša Janković, Tomislav Nikolić (SNS), Aleksandar Popović (DSS), Vojislav Šešelj (SRS), Čedomir Jovanović (LDP) i Vuk Jeremić. 
  • Igec

    10.01.2017 18:16
    Proba
    Ne moze biti gori od trenutnih i prethodnih. Sto da ne, nek proba i on.
  • Nemanja

    10.01.2017 16:27
    Samo Rusi mogu da imaju svog ličnog kandidata.
  • VladaN

    10.01.2017 14:07
    @Građanka
    Nije Vaš propust pošto dotična osoba nema lik a "delo" mu se svodi na lančano upropaštavanje firmi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija