VIDEO: Zapalio se autobus sa Zvezdinim fudbalerima, bez povređenih

Autobus koji je prevozio fudbalere Crvene zvezde od stadiona "Rajko Mitić" do Hrama Svetog Save u Beogradu, zapalio se sinoć kod Autokomande, a u incidentu nije bilo povređenih.
VIDEO: Zapalio se autobus sa Zvezdinim fudbalerima, bez povređenih
Foto: Pixabay (Ilustracija)
Fudbaleri su izašli iz otvorenog turističkog autobusa koji se zapalio između kružnog toka na Autokomandi i raskrsnice ka auto-putu i Južnom bulevaru.
 
Vatrogasci su brzo stigli na mesto incidenta i ugasili požar, a saobraćaj je posle blokade ponovo normalizovan.
 
Zvezdini fudbaleri su sa stadiona "Rajko Mitić", posle utakmice sa Voždovcem, izašli u otvorenom autobusu i u pratnji više hiljada navijača uputili se ka Hramu Svetog Save. Navijači su izlazak autobusa sa parkinga stadiona ispratili pesmom "titulu da slavimo", a nekoliko fudbalera je upalilo pirotehniku. Povorka je na putu do Hrama nekoliko puta zastajala, a tokom cele rute baklje su palili i navijači i fudbaleri.
 
Proslava je trebalo da bude nastavljena i kod Hrama Svetog Save, a da se zatim povorka navijača uputi ka Kalemegdanu i spomeniku Pobednik.
 
Crvena zvezda je titulom završila sezonu u kojoj je stigla do šesnaestine finala Lige Evropa. Crveno-beli su u subotu primili pehare i potom pobedili Voždovac sa 5:1.
 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija