MUP ne raspolaže informacijama da je Ljajić član kriminalne grupe

Ministarstvo unutrašnjih poslova ne raspolaže informacijama da je ministar Rasim Ljajić deo ili organizator neke organizovane kriminalne grupe, izjavio je danas potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.
MUP ne raspolaže informacijama da je Ljajić član kriminalne grupe
Foto: Medija centar Beograd
"Moram da iznesem i lično uverenje da ja zaista u to ne bih mogao da verujem", rekao je Stefanović u Skupštini odgovarajući poslanici SRS Vjerici Radeti.
 
Radeta je pitala Stefanovića da li ima informaciju za Narodnu skupštinu, a vezano, kako je rekla, za aferu potpredsednika Vlade Rasima Ljajića.
 
"Da li ste utvrdili da li je tačno, da li ste preduzeli određene mere. Da li imate dokaze za Ljajića i njegovo učešće u narko kartelu? Morate da odgovorite na to pitanje", rekla je Radeta. 
 
Poslanik SRS Vojislav Šešelj ranije je u Skupštini optužio Ljajića da je vođa jednog od najjačih narko-kartela na području Srbije. 
 
Ljajić je posle toga javno pozvao Stefanovića i sve službe da iznesu sve podatke o njemu. Poručio je da ukoliko pronađu bilo šta što ukazuje i na najmanju kriminalnu delatnost neće nijednog sekunda sedeti na mestu ministra, niti se baviti nijednim javnim poslom.
  • Tupava

    01.11.2018 13:20
    Verovatno ja nisam baš najbistrija, ali mi ovaj ministar nešto deluje malčice poštenije od ostalih s vrha kradokratije.
  • jaloken

    01.11.2018 06:39
    kriminalci vode državu
    Čim neko spomene rečenicu tipa: "pustićemo službe da utvrde stinu", taj je kriv ali je dobro pokriven u službama. Gde ima dima, ima i va(u)tre ali i mnogo jačih stvari. Sandžak je jednostavno tranzit između južne i centralne Evrope po pitanju krijumčarenja narkotika. Pa CIA pre neki dan objavila, samo da se pročita između redova.
  • Neko

    01.11.2018 01:36
    Big bos
    Pa sve i da raspolaze mup,covek ima imunitet i to poslanicki braco nema zezanja...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija