Kinez nelegalno gradio u Surčinu, uhapšen i osuđen istog dana

Čen Jue uhapšen je danas u Beogradu zbog nelegalne gradnje i već je osuđen na uslovnu kaznu zatvora i novčanu kaznu na osnovu sporazuma sa Trećim osnovnim tužilaštvom u Beogradu.
Kinez nelegalno gradio u Surčinu, uhapšen i osuđen istog dana
Foto: 021.rs
Naime, on je uhapšen juče i odmah je priznao krivicu i zaključio sporazum sa tužilaštvom zbog zidanja bez dozvole objekta u Surčinu osnove 30x15, prizemlje, prvi sprat i tavanica, precizirao je portparol tužilaštva Ivan Marković.
 
Sud je potvrdio sporazum i osudio ovog državljanina Kine na uslovnu kaznu zatvora od osam meseci, sa rokom provere od tri godine i novčanu kaznu od 300.000 dinara.
 
U okviru pojačane akcije za suzbijanje nelegalne gradnje do sada je na uslovne kazne zatvora i novčane osuđeno više od 10 osoba.
  • zvecha

    11.12.2018 13:24
    pravda
    za kineza
  • Jel ovo vest ili?

    11.12.2018 11:09
    Nisam ukapirao vic.
  • /

    11.12.2018 09:53
    /
    paaa ipak lici na fasizam
    mozda moze da se vadi na rasizam

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija