Prekinut štrajk u Republičkom geodetskom zavodu

Zaposleni u Republičkom geodetskom zavodu prekinuli su štrajk posle razgovora sa ministrom za rad Zoranom Đorđevićem i predstavnicima Кabineta predsednice Vlade Ane Brnabić, saopštilo je danas to ministarstvo.
Prekinut štrajk u Republičkom geodetskom zavodu
Foto: 021.rs
Na sastanku je, kako se navodi, "postignut dogovor i doneto kompromisno rešenje, prihvatljivo svim stranama u sporu, a u cilju umanjenja štetnih posledica štrajka po građane".
 
Štrajkački odbor sindikata "Nezavisnost" RGZ i Jedinstvena organizacija sindikata RGZ započeli su štrajk 6. decembra 2018. godine, sa zahtevom da se povećaju plate i primi određen broj ljudi kako bi se rasteretili posla sadašnji radnici.
 
Zbog štrajka, pojedini građani tri nedelje nisu mogli da dođu do neophodnih dokumenata, a takva situacija je, između ostalog, bila u Novom Sadu.
  • Ana

    21.01.2019 16:42
    I?
    Kao sada će početi da rade?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija