Počela izgradnja stanova za pripadnike bezbednosnih službi u Vranju i Nišu

U Vranju i Nišu počela je izgradnja jeftinih stanova za pripadnike bezbednosnih službi, a tamo su danas bili predsednik Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić.
U Vranju će biti izgrađeno 186 stanova čija će cena biti 400 evra po kvadratnom metru, dok je u Nišu položen kamen temeljac za izgradnju 190 stanova. 
 
Obeležavanju početka radova u Vranju prisustvovao je predsednik Vučić koji je rekao da se izgradnjom jeftnih stanova obezbeđuje da zaposleni u vojci, policiji i BIA svoju budućnost vežu za jug Srbije.
 
"U celoj Srbiji biće izgrađena 8.022 stana za službe bezbednosti", kazao je Vučić. Stanovi će moći da se kupe na kredit sa rokom otplate od 30 godina, tako da će rata, kako je naveo, biti manja od 100 evra. Najavio je da će uskoro početi i izgradnja stanova u Kraljevu i Kragujevcu.
 
"Izgradnjom jeftinih stanova gradimo budućnost Srbije koja zavisi od nas samih i našeg rada", kazao je Vučić i naveo da "aktuelna vlast u Srbiji postiže dobre rezulate, što građani znaju da cene".
 
Premijerka Ana Brnabić je danas označila početak gradnje 190 stanova za pripadnike snaga bezbednosti u niškom naselju "Stevan Sinđelić". Kako je rekla, u tom gradu biće izgrađeno 2.400 jeftinih stanova za pripadnike snaga bezbednosti.
 
"Krenuli smo sa projektom izgradnje stanova kako bi se na konkretniji način zahvalili pripadnicima snaga bezbednosti koji rade najteže i najopasnije poslove i spremni su da rizikuju svoje živote da bi sačuvali bezbednost građana Srbije", kazala je Brnabić.
 
Ona je podsetila da je u naselju "Stevan Sinđelić" u novembru postavljen kamen temeljac za izgradnju Naučno-tehnološkog parka i najavila da će početkom aprila na tom prostoru početi i izgradnja multifinkcionalne laboratorije Elektronskog fakulteta.
  • Nađa

    09.02.2019 01:35
    Pripadnici službe bezbednosti ovo i zaslužuju, jer svakodnevno čuvaju i brane našu zemlju!
  • Ivan

    08.02.2019 21:35
    Cvik, cvik !!!
    E, sada je došlo vreme uvlačenja! Ne zna se šta donosi sutra, pa, za svaki slučaj...
  • m

    08.02.2019 20:38
    Kursadzije su zasluzile svojim zalaganjem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.