FOTO: Žene u Brusu dale podršku Jutki, pojedine priznaju da su morale da dođu

Oko pedesetak žena okupilo se ispred zgrade opštinske uprave u Brusu, kako bi dale podršku predsedniku opštine Milutinu Jeličiću Jutki zbog skandala koji već godinu dana potresa javnost.
FOTO: Žene u Brusu dale podršku Jutki, pojedine priznaju da su morale da dođu
Foto: Screenshot
Okupljene žene uglavnom kažu da je sve što se iznosilo protiv Jeličića neistina. Kažu i da je on jedan od najboljih predsednika opštine u istoriji Brusa, i da je puno učinio za ovo mesto.
 
Ekipa N1 razgovarala je sa učesnicama protesta koje su rekle da su se spontano okupile. Većina njih je rekla da je sve ono što je Marija Lukić iznela u javnost neistina, sa ciljem da se Jeličić smeni sa vlasti:
 
"Predsednik je jedan divan čovek koji voli svoju porodicu, svoju decu i sve nas građane. Za pojedince, a i tu Mariju Lukić - ja mislim da je ona radila kod njega u stranci, ona nije bila sekretarica njegova kao što se predstavlja, ona je radila u stranci." 
 
"Danas je pijačni dan. Četvrtak. Kaže dan za begenisanje, pa došli smo da vidimo ove lepe novinare."
 
"Podržavamo predsednika Milutina Jeličića, jer se vodi hajka i neke stvari koje uopšte nisu tačne. Uopšte nemamo ni mi pravo glasa, nemamo pravo da kažemo nešto u odbranu, samo se u novinama i na televiziji priča ono što drugoj strani odgovara."
 
"Podrška predsedniku opštine. Mi smo ovde jedno malo mesto. Znači, mi znamo Mariju Lukić."
 
"I niko nas nije naterao kao što pišu. Ne, mi smo same svojom voljom došle ovde."
 
"Sami se organizovali, došli sami, niko nas nije pozvao, čuli smo da ima i došle smo same."
 
"Rekli su mi (da dođemo ovde). Naš šef javno-komunalnog preduzeća, ovde je i direktor naš. (Rekli su) da dođemo na ovaj skup danas da podržimo našeg predsednika opštine, što zarađujemo koru 'leba i parče 'leba i naš život. Šta da ti kažem dalje, mora se radi. Jeste hladno, ali mora se izdrži."
 
Predsednik Skupštine Opštine Brus Miroslav Panić izjavio je za Radio Slobodna Evropa (RSE) da je danas primio ostavku Jeličića, i da će sednicu o tome zakazati u dogledno vreme.
 
Jeličić je 1. marta izjavio da podnosi ostavku zbog toga što se, kako je saopštio, njegov slučaj "koristi za direktan napad na predsednika Aleksandra Vučića" i za "urušavanje Srpske napredne stranke", čiji je Jeličić član, a Vučić predsednik. Jeličića je za seksualno uznemiravanje prijavilo sedam žena, a podignuta je optužnica u jednom slučaju - Marije Lukić koja je tokom dve godine, koliko je kod njega radila, od Jeličiča dobila 15.000 lascivnih SMS-ova, a pokušao je na silu i da ostvari fizički kontakt s njom.
  • alibaba

    15.03.2019 15:06
    Ovi iz sns su bas bljutavi , koje licemerje
  • Shimmy

    15.03.2019 13:51
    Dosta vise!
    Dokle bre?
    Naterani, primorani, ucenjeni...
    Ispadose sposobe zrtve, zovimo ih pravin imenom, FUKARE!
    I ta osoba koja proda glas za 2 crvene, i ta osoba koja "spontano" da podrsku...
    nemojte mi od monstruma praviti zrtve!
    Bice pravde da njihove cerke konkurisu na posao sekretarice, mada, ako se ugledaju na majke, verujem da im "duznosti" koje idu uz posao nece uopste tesko pasti...
  • DonJuan

    15.03.2019 13:31
    Ne bi me cudilo da ga mnoge i podrzavaju, vole ribe mocne, bahate i pokvarene muskarce.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.