Stefanović: Svi novinari u Srbiji uživaju bezbednost

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da su period od 2002. do 2008. godine u Srbiji obeležila ubistva novinara, ali da danas svi novinari u Srbiji uživaju bezbednost.
Stefanović: Svi novinari u Srbiji uživaju bezbednost
Foto: Screenshot
"Svako ko zapreti novinaru, automatski pravda dolazi najbrže moguće. Ti ljudi se hapse, procesuiraju, privode tužilaštvu i sudovima. Svaka pretnja, svako nasilje, svaki udarac. Pooštravamo zakonske kazne", izjavio je Stefanović na otvaranju policijske stanice "Istok" u gradskom prostoru koji je ranije koristila Niška televizija.
 
On je kazao da se Ministarstvo koje vodi trudi da ojača kapacitete policije, tužilaštva i sudova, kako bi počinioci krivičnih dela što pre "doživeli pravdu". Stefanović je položio venac na spomen-ploču policijskim službenicima poginulim tokom NATO bombardovanja 1999. godine u Policijskoj upravi u Nišu i podsetio da je u tom periodu poginulo 165 policajaca.
  • Natasa

    25.03.2019 06:36
    Vucic
    Bravo!
  • stana

    24.03.2019 23:43
    Dokazite ono sto pricate.Laki ste na recima.A,dela?
    Mogu i ja da pricam da sam npr.plovila podmornicom ili da sam dreser ajkula...masta je čudo.
    Samo,ako nastavim da pricam po najmanje sto puta ubediću sebe da je stvarno tako.Sebe!!!
    A,drugi ce shvatiti da zaista imam neki problem.
  • VladaN

    24.03.2019 21:03
    Ovaj lik..
    .. po običaju lipeta. Bolje da se drži prebrojavanja demonstranata. To mu više leži.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija