Mihajlović: Želimo vaj-faj mrežu na srpskim autoputevima

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović boravi u zvaničnoj poseti Kini kao članica državne delegacije koju predvodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić na forumu "Pojas i put".
Mihajlović: Želimo vaj-faj mrežu na srpskim autoputevima
Foto: 021.rs
Tom prilikom, ona se upoznala sa primenom novih tehnologija u oblasti saobraćaja.
 
"Razvijanje inovativnih ideja i rešenja koja koriste nove tehnologije dovodi do poboljšanja kvaliteta života. Želimo da na svim našim autoputevima bude vaj-faj mreže i što više elektropunjača, kako bi se našim koridorima putovalo kvalitetno i udobno", rekla je Mihajlovićeva.
 
Pored uvođenja pametnih tehnologija na srpskim putevima, razgovarano je i o mogućnostima za saradnju u oblasti železničkog saobraćaja, saopštilo je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.
  • Sava

    26.04.2019 19:09
    Ja sam za to da se celom dužinom autoputa postave laseri
  • JS

    26.04.2019 18:04
    Moze ali..
    Prvo vi nama napravite puteve a ne da radim trap svake 2 godine zbog rupa, lako cemo posle za wifi.
  • T-Rex

    26.04.2019 17:28
    Strucnjak
    Recimo da sam iz it sektora, a pocetak moje recenice je bio ironican. Podaci koje sam naveo su osnivni podaci o wifi-u i brzini kretanja vozila koje zna svaki ucenik 7.-8. razreda...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.