Preminuo jedan od radnika na koje se obrušio zid na gradilištu u Beogradu

Radnik Borislav Ostojić (63), koji je juče povređen na gradilištu u Čika Ljubinoj broj 9 u centru Beograda, preminuo je danas, rečeno je u Urgentnom centru u Beogradu.
Preminuo jedan od radnika na koje se obrušio zid na gradilištu u Beogradu
Foto: 021.rs
Drugi radnik, Radomir Vidović (65), koji je takođe povređen, stabilnog je opšteg stanja i nalazi se na Odeljenju ortopedije u Urgentnom centru.
 
Podsetimo, nesreća se dogodila juče oko 14:30 časova na gradilištu kada se deo zida obrušio na njih i naneo im povrede. Radnici su prevezeni kolima Hitne pomoći u Urgentni centar na reanimaciju.
 
Kasnije je na teren stigla i policija koja je obavila uviđaj.
 
Ubrzo nakon toga, na lice mesta stigli su i inspektori iz inspekcije rada pri Ministarstvu za rad i iz građevinske inspekcije da bi utvrdili da li su radnici bili prijavljeni i da li za gradilište postoje neophodne građevinske dozvole.
 
"Blic" je nezvanično saznao da se zid koji se obrušio na radnike naslanjao na drugi objekat na trećem spratu, te da nije bio obezbeđen.
  • jovica

    27.05.2019 13:03
    Hoce li kao i uvek sve ostati bez krivca ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija