Južne vesti: Zbog tuče oko prostorija đacima deljene knjižice na pijačnoj tezgi

Đacima nižih razreda osnovne škole u Malošištu knjižice su za kraj školske godine podeljene na pijačnim tezgama, pošto je prethodno došlo do tuče predsednika Mesne zajednice i Udruženja invalida oko toga ko ima prvenstvo korišćenja prostorija Doma kulture.
Južne vesti: Zbog tuče oko prostorija đacima deljene knjižice na pijačnoj tezgi
Foto: Pixabay
Podela knjižica je bila planirana u Domu kulture, pošto se škola renovira.
 
Predsednik Mesne zajednice pustio je u lokalni Dom kulture učitelje i učiteljice, kako bi održali roditeljske sastanke i podelili đacima knjižice, prenose Južne vesti navode doljevačkog Radija Koprijan.
 
Međutim, na istom mestu se pojavio predsednik Udruženja invalida sa namerom da održi sastanak penzionera.
 
"Pozvale su me učiteljice i rekle su da je došao predsednik penzionera i rekao da ne mogu tu da drže roditeljski, jer on mora da održi sastanak penzionera. Te prostorije nisu prostorije Udruženja invalida rada, već ih koriste i druge organizacije i udruženja. Ušao sam i prostoriju i pokušao da na ljudski i kulturan način dogovorim nastavak roditeljskih sastanaka", rekao je za Radio Koprijan predsednik Mesne zajednice i dodao da predsednik Udruženja invalida nije pristajao da ode.
 
Došlo je do sukoba između dvojice muškaraca, a predsednik Mesne zajednice tvrdi da je zadobio dva udarca flašom u glavu. Radio Koprijan prenosi da članovi porodice predsednika Mesne zajednice kažu da je on završio u KC Niš na lečenju.
 
Međutim, predsednik Udruženja kaže da je prvi napadnut i da flašu kao oruđe za tuču nije koristio.
 
"Mene niko nije obavestio da će u ovoj prostoriji biti održan roditeljski, zato sam, misleći da je prazna, zakazao sastanak. Nakon toga, došao je predsednik MZ Malošište, koji je počeo da viče i cela situacija je eskalirala. On me je napao, počeli smo da se rvemo i tvrdim da ga nisam udario flašom. Ja trenutno osećam bolove u predelu kičme jer smo pali na pod, oborili nameštaj i rvali se po podu", ispričao je svoju verziju predsednik Udruženja.
 
Đaci i učiteljice su izašli napolje i roditeljski sastanak preselili na pijacu. Policija je Južnim vestima potvrdila da im je u četvrtak 27. juna prijavljen slučaj i da je u Malošištu došlo do verbalnog, pa fizičkog sukoba dvojice muškaraca i da je o svemu obavešteno Osnovno javno tužilaštvo.
  • prolaznik

    30.06.2019 12:33
    @kupujem


    Vi ste jedan kulturan i fino vaspitan gospodin .
  • /

    30.06.2019 11:16
    /
    @kupujem
    da nastavim:
    sta cemo sa gej populacijom koja je paradu bez nasilja dobila tokom snsa?
    od opozicije tokom djilasa parada je bila pracena huliganima iz dveri koji su takodje u opoziciji

    ili biciklistima koji se vozaju uz pratnju policije. tokom opozicije onog americku bici kuhinju su deportovali?

    ili radnicima zelenila koji su tokom opozicije radili preko agencija a uz sns dobili rano mesto uz procenat stranci
    --------------------
    glasanje je vezano interesima a ne odreskom penzije
  • neko

    30.06.2019 10:22
    @Zos
    "U Srbiji niču domovi penzionera, domova omladine nigde.....


    mislis na omladinu koja zapisava ulaze , gleda zadrugu zurku , nocu urla po ulicama , pije pivo ispred radnje , krade po autobusima , povraca po liftovima ... ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija