MUP nudi 500.000 za informacije o muškarcu koji je pratio ženu Predraga Malog

Direktor policije Vladimir Rebić raspisao je nagradu od 500.000 dinara za informacije koje će omogućiti identifikovanje muškarca za kog se sumnja da je ugrožavao sigurnost M.A. i njene šestomesečne ćerke, saopštio je MUP.
"MUP intenzivno traga za nepoznatim muškarcem imajući u vidu da se, u skladu sa nalogom Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, sprovode predistražne radnje zbog sumnje da je on ugrozio život i telo M.A. i njene šestomesečne ćerkice, pa u cilju njegovog identifikovanja, pozivamo građane da pruže potrebne informacije o osobi čiju fotografiju dostavljamo", navodi se u saopštenju MUP-a.
 
Građani koji imaju te informacije, mogu ih prijaviti na broj telefona 064/724-1019.
 
U saopštenju se ne navodi o kojem slučaju je reč, ali se u javnosti već nekoliko dana pominje da je nepoznati muškarac danima uhodio nevenčanu suprugu Predraga Malog, brata ministra finansija. Njeni inicijali odgovaraju inicijalima navedenim u saopštenju MUP-a.
 
Podsetimo, dan nakon što je KRIK objavio tekst o vezama brata ministra finansija sa biznismenima Ivanom Bošnjakom i Stojanom Vujkom, vlasnicima firme "Milenijum tim" koja je angažovana na najvrednijim državnim projektima, između ostalog i na "Beogradu na vodi" (pročitajte OVDE) više tabloida objavilo je fotografije osobe za kojom sada traga MUP, tvrdeći da je reč o novinaru KRIK-a koji je navodno pratio nevenčanu suprugu Predraga Malog.
 
KRIK je takve tvrdnje demantovao navodeći da osoba koja se vidi na tim snimcima sigurnosnih kamera nije deo njihove redakcije. "Provladin tabloid 'Srpski telegraf', iznoseći neistine o našim novinarima, ugrožava njihovu bezbednost. Tako su počele da stižu pretnje redakciji preko društvenih mreža", saopštio je tada KRIK.
  • Pera

    28.07.2019 14:47
    Prevaraa
    A dali je moguce da je švaler u pitanju?
  • Milan

    27.07.2019 16:11
    Pratio je...??? Jel ovo neka zajebancija?
  • Nina

    27.07.2019 15:12
    Smrdija
    Rebicu?
    Nije u redu da neko ugrozava sigurnost dece ,zena ,muskaraca...
    Nije u redu!
    Samo do sada nisam cula ni citala da ste nudili nagrade, hapsili i po brzom postupku smestali nasilnike u zatvor,stavljali im nanogice...pratili ih ,dok su zlostavljali decu i zene!
    Koliko je dece i zena ubijeno u Smrdiji?
    Jel mi to zivimo u zemlji kasti!
    Kako Vas nije sramota?!!!
    Pravda i zastita je za sve gradjane a prevashodno za decu!
    Sram da vas bude!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.