Pritvor do 30 dana osumnjičenom da je objavio Vučićevu umrlicu na Fejsbuku

Viši sud u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana prema R. M. (67) osumnjičenom da je na svom Fajsbuk nalogu objavio umrlicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
Pritvor do 30 dana osumnjičenom da je objavio Vučićevu umrlicu na Fejsbuku
Foto: 021.rs
Njemu je pritvor danas odredilo krivično vanpretresno veće suda zbog osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, navodi se u saopštenju suda i napominje da protiv ovog rešenja žalba nije dozvoljena.
 
R.M. se tereti za krivično delo ugrožavanje sigurnosti.
 
Juče je Šapčanki A. J. A. koja je uputila pretnje Vučićevoj deci takođe određen pritvor da ne bi u kratkom roku ponovila krivično delo.
 
Istragu protiv njih sprovešće tužilaštvo za visokotehnološki kriminal.
  • Marko Markovic

    29.07.2019 23:32
    heh
    Тако је, страшан злочинац, битно је да син ружичастог татице за гажење девојке колима добије наногицу…
  • Penzos2

    29.07.2019 20:57
    Nezavisno sudstvo & logika
    Ovo mnogo liči na nelogičnu nameštaljku da se "neko" tj. penzos okrivi za visokotehnološki kriminal.
    Pre svega, većina sugrađana te dobi ne barata FB nalozima, a još manje njih može da napravi "umrlicu" takvog tipa! Te ako je neko od onih 0.01% koji to zna, sigurno zna i šta je IP adresa i kako se ulazi u trag počinitelju. Na sve to još i mišljenje da su penzosi svi redom za AV, kad ono...
    "Nezavisno sudstvo" je odmah reagovalo, a valjda će tako i Tužilaštvo da se nagodi sa starinom da nešto plati u dobrotvorne svrhe, ko i svi funkcioneri
  • StAV

    29.07.2019 18:20
    Nisam pravnik
    Koji je to clan, stav itd i kako da tumacim moguce navedeno delo?! Strahovlada, ali zao mi je nece moci ovde gospodo iz vlade.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija