"Jedan od pet miliona": Organizatori okruglog stola ponizili medije

Udruženje "1 od 5 miliona" ocenilo je da su organizatori okruglog stola vlasti i opozicije izjavom da će medijima "poslati snimak" početka sastanka, narušili slobodu izveštavanja i ponizili medije.
"Jedan od pet miliona": Organizatori okruglog stola ponizili medije
Foto: 021.rs
Današnja izjava organizatora sastanka vlasti i opozicije Fonda za otvoreno društvo jasan je pokazatelj da sloboda medija u Srbiji ne postoji, ocenilo je Udruženje.
 
Diskreditujući medije i njihov posao istinitog izveštavanja građana, organizatori ovog skupa žele da prikriju realno stanje izbornog procesa u ovoj državi, navelo je udruženje. Netačnim izjavama o tome šta se dešavalo na sastancima Milan Antonijević iz Fonda za otvoreno društvo prekršio je pravila Četam hausa, a zajedno sa izjavom da su "crni džipovi i bugarski vozovi mit" obmanuo je javnost Srbije, navodi se u saopštenju. 
 
Udruženje "1 od 5 miliona" postavilo je pitanje da li je Fond za otvoreno društvo koji organizuje sastanke vlasti i opozicije, zaista otvoren i da li postoje različiti aršini u njihovom tretiranju vlasti i opozicije. 
 
Okrugli sto bi trebalo da približi građanima razgovore dve strane, u ovom slučaju vlasti i opozicije, da građani slušajući njihove stavove sami zaključe kakvo je stanje izbornog procesa, a da im sve to omoguće mediji koji bi trebalo da izveštavaju neometano, saopštilo je Udruženje.
  • Dzo

    10.08.2019 23:45
    Odrzavanje ovakve vlasti i ovog zla nije njihova jacina, vec slaba i debilna opozicija. To Vucko konstantno radi, jer da imamo neku normalnu opoziciju ovo zlo bi vec odavno bilo u kanalizaciji.
  • Nikoletka

    10.08.2019 21:56
    Protest
    Poceo i zavrsio se bez nekog posebnog epiloga.
  • SašaRu

    10.08.2019 17:17
    SasaRu
    Nema opozicija ni pravca ni cilja, nema politički program ni način da dođe na vlast, jednom je prokockala poverenje građana, drugi put neće.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija