Od Obrenovca do Čačka za sat vremena, ali u Čačku se mora kroz sam centar grada

Da bi se od Obrenovca stiglo do Čačka, sada je potrebno oko sat vremena, nakon što je u nedelju otvoren autoput. Međutim, čim stignete u Čačak, čeka vas zatvoren vijadukt koji vodi ka Požegi. Zbog toga je kompletan saobraćaj preusmeren kroz centar Čačka.

Preusmeravanjem vozila iz pravca Beograd - Užice, u centralne ulice u Čačku, nastao je pravi saobraćajni kolaps, prenosi N1. Desetine hiljada vozila koje se dnevno upute ka Užicu ili natrag ka Čačku, sada moraju da prođu kroz sam centar grada. Kolone automobila i kamiona, zastoji, u najfrekventnijim delovima dana. Tako izgleda dan na ulicama Čačka, od trenutka kada je obilaznica oko Čačka zatvorena za saobraćaj zbog radova.

Mnogobrojni građani ovih dana su na društvenim mrežama i lokalnim onlajn medijima, sa priličnim nezadovoljstvom komentarisali još jedno zatvaranje kružnog puta i usmeravanje saobraćaja na gradske ulice, zbog radova na vijaduktu. Građani kažu za N1 da gužve smetaju, jer zbog toga kasne na posao.
 
Čačani su posebno ljuti jer se iz godine u godinu, leti, izvode radovi na saniranju problematičnih mesta na vijaduktu. Pre nepunih godinu dana, nekoliko meseci su se izvodili radovi na saniranju stubova koji su popucali, a saobraćaj se odvijao samo jednom trakom. Kako smo saznali, vijadukt će potpuno biti zatvoren za saobraćaj do 25. avgusta.
 
Putnike koji su se uputili ka crnogorskom primorju pored ogromnih gužvi u centru Čačka, sačekaće i radovi na putu na čak na dva mesta od isključenja sa magistrale. Od Preljine ka primorju putnike će zateći radovi između Požege i Užica, ali i na putu između Užica i Bele Zemlje ka Zlatiboru.
  • Salamander

    20.08.2019 05:45
    @botovi minusi neljudski
    Zar mislite da se ne vidi da se po gradovima tako izvode radovi, da se napravi što veći haos?
    "Da se Vlasi ne dosete"
    Da se drveće iseče.
    Da se vazduh zagadi.
    Da se kruži gradom jer nema patkinga.
    Da se triši što više goriva.
    Da se iz Srbije mladost i intelekt iseli.
    Da se Srbija rasparča.
    Da se UNIŠTI poljoprivreda i seljak ( radnika više ni nema ) !
    Vidimo mi sve to botovi, ali vi botone ne vidite da ste samo alat u rukama ZLA !



  • Ivan

    19.08.2019 23:06
    Sedi kuci i gledaj vucica. Kud ces lepse. I jos ne praviš guzvu u saobracaju.
  • zli

    19.08.2019 22:37
    fafafa
    kakvi putevi ljudi moji mili?!vecina ne putuje nigde i ima vece (životne) probleme!!!od nasilnog izbacivanja iz stanova preko računa za struju,o kvalitetu hrane necuuuuu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija