Elvis dobio ulicu u Zemunu, između Šabana i Usnije

Poznati sportisti, glumci, muzičari, novinari, arhitekte, samo su neki od onih koji su nedavnom odlukom Skupštine grada Beograda dobili svoje ulice u glavnom gradu.
Na plavim tablama našla su se znamenita imena naše istorije, ali i svetski poznatih ličnosti, navodi "Blic". Tako je "kralj rokenrola" Elvis Prisli dobio ulicu u Zemunu, i to između ulica Šabana Bajramovića i Usnije Redžepove.
 
Batajnica će ubuduće moći da se pohvali ulicom koja će nositi ime proslavljenog glumca Velimira Bate Živojinovića, dok će se u Ugrinovcima ponovo "susresti" čuveni tandem Pavle Vuisić i Miodrag Petrović Čkalja.
 
Nedaleko od njih, ulicu je dobio Dragomir Bojanić Gidra, baš kao i Milorad Mandić Manda, dok će ulicu u Zemunu dobiti i Marinko Madžgalj, piše "Blic".
 
Pored glumaca, ulice su dobili i sportisti: Slobodan Santrač, Slobodan Janković, Bora Kostić, Mane Bajić, Nikola Karaklajić i Jelena Genčić.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija