Stefanović: Ispred Zvezdinog stadiona je maketa tenka

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je rekao da ispred stadiona Crvene zvezde nije parkiran tenk, već maketa tenka.
"Policija se obratila tužilaštvu koje je reklo da nema elemenata krivičnog dela i mesta za postupanje policije", rekao je Stefanović.
 
On je kazao da je policija obavila kontradiverzioni pregled te makete i da ne postoje minska i eksplozivna sredstva i nešto što može da ugrozi ljude.
 
Stefanović je rekao i da komunalni organi treba da vide da li maketa može da stoji na tom mestu i dodao da ne zna da li će ostati ispred stadiona i tokom večerašnje utakmice.
 
Tenk je ispred ulaza na station Crvene zvezde postavljen u ponedeljak veče, a na njega je okačena zastava s natpisom Severna armija.
  • Patak

    27.08.2019 18:08
    Tiananmen
    Po ugledu na kineze, jedino sto Srbija nema dovoljno pravih tenkova pa parkira makete, ali stvar je ista - samo da je riba cista.
  • Петровград

    27.08.2019 15:12
    Piplfoks

    Децу и унучиће ти тако лечили.
  • Piplfoks

    27.08.2019 13:56
    @Петровград

    Sve će to tebi trajno da izleči dopuna terapije iz 99-e.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija