VIDEO: Dačić predložio da se Paralija nazove po Draganu Markoviću Palmi

Svečana večera za 700 Jagodinaca koji su u to grčko letovalište došli u organizaciji Skupštine opštine Jagodina, organizovana je sinoć u jednom hotelu u Paraliji, a njoj je prisustvovao i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.
Njegov domaćin bio je predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma.
 
U obraćanju Jagodincima i njihovim gostima iz Grčke i Beograda, Dačić je ponovio da je "Grčka veliki prijatelj Srbije".
 
"Na teritoriji Grčke nalaze se dve velike srpske svetinje, manastir Hilandar i ostrvo Krf", rekao je Dačić i istakao da Srbija i Grčka grade i neguju dobre međusobne odnose u svim sferama.
 
Dačić je dao i predlog da se "Paralija nazove Palma" s obzirom na pet godina rada Kancelarije JS, "svojevrsnog diplomatskog predstavništva Srbije u ovom mestu", i veoma čestih organizovanih dolazaka Jagodinaca u ovo grčko letovalište, koje organizuje Palma.
 
Dačić je svečanoj večeri prisustovao sa sinom Lukom i ambasadorom Srbije u Atini Dušanom Spasojevićem, a tom prilikom otpevao je i pesme "Pukni zoro" i "Tamo daleko".
 
Delegacija Jagodine u kojoj je najviše poljoprivrednika, posetu Paraliji završava 31. avgusta, a politička delegacija ovog grada, na čelu sa Markovićem, danas će se u Solunu sastati sa šeficom Kancelarije premijera Kirijakosa Micotakisa Marijom Antonijom.
 
  • JS

    30.08.2019 00:07
    Palmalija
    Palmalija.
  • Sremac

    29.08.2019 11:55
    K’o u poslovici..
    Besposlen pop jariće krsti...
  • Paradajz

    29.08.2019 11:29
    Palma de Paralia
    Bice to cuveno paradajz letovaliste Palma de Paralija ili Paralija de Palma. Nek se krka, nek se tove, pa u kolo u plicaku... nemamo mi ovde drugih potreba. To sto u klinikama nema lifta to nema veze. Vazno je da Palma brine o Paraliji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".