Vučić: SNS na izbore sa mladim i neukaljanim ljudima, uskoro neću biti predsednik stranke

Srpska napredna stranka (SNS) izaći će na predstojeće parlamentarne, pokrajinske i lokalne izbore sa više novih mladih i neukaljanih lica, izjavio je večeras predsednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić.
Vučić: SNS na izbore sa mladim i neukaljanim ljudima, uskoro neću biti predsednik stranke
Foto: 021.rs
On je, posle sednice Predsedništva stranke, rekao da će na izbornoj listi za republičke poslanike biti 20 odsto mladih i neukaljanih i da takve ljude žele i na listama na lokalu i pokrajini.
 
Kazao je da "prljava kampanja koja se vodi protiv funkcionera SNS ostavlja trag za sobom" i da je zato potrebno da uvode "mladu krv".
 
"Naši ciljevi su jasni i nedvosmisleni. Mi ćemo izaći najverovatnije krajem marta na izbore, to su redovni parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori sa ciljem da pokušamo da uverimo narod da smo radili marljivo, teško i naporno i odgovorno i da smo donosili ispravne i dobre odluke", rekao je Vučić.
 
On je najavio da će Skupština SNS-a biti održana najverovatnije nakon predstojećih izbora, kao i da uskoro neće više biti predsednik SNS-a.
 
"Ne brinite i posle toga i ovi koji me naslede bez problema će pobeđivati ove što su opljačkali Srbiju", rekao je Vučić.
  • Troller

    08.11.2019 08:38
    Pa da....
    Vučić: SNS na izbore sa mladim i neukaljanim ljudima, uskoro neću biti predsednik stranke....
    Logicno treba dati i mladim SNS-ovcima priliku da se ukaljaju i nalapaju
  • Bili Kid

    07.11.2019 21:54
    Ustolicio se kao Milo i njegov braca, a vi narode glodjite vasih 300e.
  • Antibot

    07.11.2019 21:04
    Ama šta reče?
    Hmmm... napušta mesto predsednika? Znači da je firma Brat&ja nakrala love za nekoliko generacija.
    Ima tu jedna zvrčka: tražiće te ispod zemlje oni kojima si dužan.
    Nema ih mnogo: nekoliko miliona.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.