Počelo suđenje Zoranu Marjanoviću, negirao da je ubio suprugu

Suđenje Zoranu Marjanoviću optuženom da je ubio suprugu, pevačicu Jelenu Marjanović, počelo je pred Višim sudom u Beogradu.
Počelo suđenje Zoranu Marjanoviću, negirao da je ubio suprugu
Foto: Pixabay
Marjanović je na početku suđenja negirao da je ubio suprugu. Kako prenose mediji, on je po savetu advokata odbio da odgovara na pitanja tužlaštva.
 
"Dok god hodam ovom zemljom, želim da pomognem da se pronađe ubica moje supruge i eventualni saučesnici", rekao je Marjanović, detaljno izlažući svoju odbranu.
 
Marjanović je do detalja opisao popodne kada je poslednji put video suprugu, kako je trajala potraga za njom, kao i kasnije detalje hapšenja i saslušanja u policiji. Posebno je istakao da je njihov odnos bio savršen, ali da su ponekad imali nesuglasice oko njenog stajlinga kada je odlučila da se vrati na estradu.
 
Posle izlaganja odbrane, odgovarao je na pitanja svojih advokata i suda, ali je odbio da odgovara na pitanja tužioca, navodeći da mu je Tužilaštvo ovim postupkom nanelo veliku štetu.
 
Od početka ovog slučaja Marjanović negira da je ubio suprugu. Optužen je za krivično delo teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna zatvora do 40 godina zatvora i brani se sa slobode.
 
Tužilaštvo ga tereti da je 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu na nasipu u Borči, dok je u neposrednoj blizini mesta zločina bila i njihova maloletna ćerka, koja je tog popodneva sa njima došla na nasip Crvenka u Borči.
 
Marjanoviću je proletos sud vratio puno starateljstvo nad detetom, koje mu je oduzeto posle smrti supruge. On se od 12. juna 2018. brani sa slobode, pošto mu je tog dana Apelacioni sud ukinuo pritvor, u kojem je bio deset meseci.
 
Uhapšen je 15. septembra 2017. godine, godinu i po od ubistva. I pre toga je bio privođen, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza. Pre hapšenja je u više navrata u medijima govorio o ubistvu, a učestvovao je i u jednom rijaliti programu.
  • aufiderzen

    05.11.2019 15:27
    21.04.2016.
    Tog datuma je predsednik izjavio: "Ono što mogu da kažem je da će ubica biti uhapšen u narednih 48 sati". Od tada je prošlo više od tri i po godine.
  • šupčić

    05.11.2019 15:11
    šupkarenje
    Težak smo mi šupak, a ne država......

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.