Vučić: Hvala svima koji su brinuli, od ponedeljka sam u punom radnom pogonu

Nakon što je primljen na VMA u Beogradu zbog kardiovaskularnih problema, na društvenim mrežama se oglasio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
Vučić: Hvala svima koji su brinuli, od ponedeljka sam u punom radnom pogonu
Foto: 021.rs
On se zahvalio svima koji su brinuli o njemu i najavio da se od ponedeljka vraća na posao.
 
"Hvala lekarima i zaposlenima na VMA. Hvala svima koji su brinuli. Već od ponedeljka biću u punom radnom pogonu", napisao je Vučić na Instagram profilu.
 
Predsednik je na Vojno-medicinsku akademiju primljen juče u kasnim popodnevnim satima. Kako je za N1 potvrđeno u Predsedništvu, Vučićevo stanje je stabilno.
  • Zivan

    17.11.2019 16:55
    Verujem u vase dobre namere za zemlju i gradjane ali treba pothitno da se odreknete ljudi sa lokala koji svojim necasnim radnjama i lopovlucima ruse ugled stranke i vas ugled posto se skrivaju iza stranke i vas, a u stvari se iskljucivo rukovode svojim licnim interesima, u Novom Sadu je najgore
  • Stefan

    17.11.2019 12:30
    Srbija je uz Vas predsednice.Izadjite jaci nego ikada,narod Vas ceka!
  • Nemanja

    17.11.2019 03:25
    Jao bas mi je zao! Zao mi je naroda koji jadno i bedno zivi, zao mi dece koja nemogu normalno kao oni u Evropi da imaju lepo detinjstvo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija