Uhapšen zbog napada na vozača autobusa u Požarevcu

Pedesetšestogodišnji D.M. iz Velikog Gradišta uhapšen je zbog sumnje da je u nedelju u Požarevcu napao vozača autobusa, saopštila je policija.
Uhapšen zbog napada na vozača autobusa u Požarevcu
Foto: Pixabay (ilustracija)
Sumnja se da je on u nedelju na autobuskoj stanici u Požarevcu, nakon verbalne rasprave oko navodno izgubljenog prtljaga svog sina, fizički napao 55-godišnjeg vozača autobusa. Osumnjičeni je potom pobegao, a vozaču autobusa je nakon sukoba pozlilo i on je zbrinut u Opštoj bolnici u Požarevcu.
 
Policija je osumnjičenog pronašla iste večeri i uhapsila.
 
Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Požarevcu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden tužiocu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija