FOTO: Krijumčarili skoro pet kilograma ljudske kose

Carinici su u saradnji sa policijom juče na ulaznoj strani prelaza Gradina sprečili pokušaj krijumčarenja gotovo pet kilograma ljudske kose.
Ovaj neobičan pokušaj krijumčarenja otkriven je oko 10 časova kada je na red za redovnu kontrolu na ulazu u zemlju pristigao "folksvagen ap" beogradskih registarskih oznaka kojim je putovao 39-godišnji Beograđanin u društvu saputnice. 
 
Na pitanje carinika da li imaju nešto da prijave za carinsku kontrolu, odgovorili su da putuju iz Turske i da nemaju ništa da prijave.  Carinici su ipak odlučili detaljno da pregledaju automobil, pa su ubrzo u kaseti ispred suvozačkog sedišta zatekli velike pramenove prirodne ljudske kose. 
 
Daljim pregledom otkriveno je da je kosa bila skrivena i u prtljag, u torbicu koja se nalazila na zadnjem sedištu, ali i u saputnicinom džepu jakne. 
 
Nakon što je sva kosa otkrivena, preciznim merenjem je utvrđeno da se radi o 4.600 grama teškim pramenovima. 
  • Za at saleta

    20.12.2019 05:08
    Prijatelju, ovi tvoji su nam zavukli ne samo u džep, nego i u gaće
  • betmen

    20.12.2019 01:29
    Pa dobro, kolika moze biti vrednost ove robe? Zar toliko da zasluzuje vest?
  • Petar

    19.12.2019 18:56
    ha, ha dlakovodci :))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Umro Mihailo Crnobrnja

Bivši predsednik Evropskog pokreta u Srbiji, doktor ekonomskih nauka Mihailo Crnobrnja, umro je danas u 78. godini, saopštio je Evropski pokret.