Registarske tablice izdate pre devet godina ne moraju da se menjaju

Registarske tablice koje su izdate pre devet godina ipak neće morati da se menjaju od danas, 1. januara, rekao je ministar policije Nebojša Stefanović.
Registarske tablice izdate pre devet godina ne moraju da se menjaju
Foto: 021
Kako je saopštio MUP, u skladu sa izmenama Pravilnika o registraciji motornih i priključnih vozila, koje je potpisao ministar, registarske tablice se neće menjati nakon pomenutog roka, kako je to do sada bilo propisano i što je trebalo da počne da se primenjuje od danas.
 
Registarske tablice moraće da se menjaju samo ukoliko usled dotrajalosti ili oštećenja postanu neupotrebljive, kao i u slučajevima kada vozilo bude registrovano u drugom registarskom području, kad se izgube, ukradu ili budu uništene.
 
Od danas će se izdavati i saobraćajne dozvole sa neograničenim rokom važnosti, a vlasnici vozila kojima su dozvole izdate pre 1. januara 2020. godine, u kojima je upisan rok važenja, nakon isteka tog roka mogu ih zameniti za nove saobraćajne dozvole koje su trajne. 
 
MUP vlasnicima vozila savetuje da, radi nesmetanog korišćenja vozila u inostranstvu, nakon isteka važenja saobraćajne dozvole istu zamene.
  • Dr Vucelja

    03.01.2020 15:52
    Botovi
    Sto volim ove botove al realnost je realnost Vojvodina Vojvodjanima
  • @Dr Vucelja

    02.01.2020 10:32
    Ne bih para zalila...
  • političar - najamnik

    01.01.2020 21:41
    @dr vucelja
    Dok je normalnih Srba (koj ipak čine većinu u Vojvodini) toga neće biti, a "vi" koji želite fotelje zavrnite rukave, pogrbite ledja i zaradite sebi koliko vam treba a ne da zgrćete pare preko tudje muke...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija