Stanovnika Kraljeva pregazio voz

N. Đ. (65) iz Kraljeva poginuo je danas oko 13 časova na pruzi na pruzi Kraljevo - Požega, u kraljevačkom prigradskom naselju Adrani.
Stanovnika Kraljeva pregazio voz
Foto: 021
Na njega je, kako javlja Blic, dok je prelazio prugu na nepredviđenom mestu, naleteo putnički voz koji saobraća na relaciji Kraljevo - Požega.
 
Od zadobijenih povreda muškarac je preminuo na mestu.
 
"Osetilo se da se voz malo zatresao, a potom ukočio. Kada smo izašli napolje iz vagona ugledali smo muškarca kako nepomično leži na šinama", pričaju putnici iz voza.
 
Na mesto udesa ubrzo je pristigla komisija Železnica Srbije, kao i predstavnici nadležnog tužilaštva posle čije će istrage biti poznato tačne okolnosti pod kojima se ova nesreća dogodila.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija