VIDEO: Prodavačica privedena jer je udarila komunalnu milicajku na pijaci

Jedna žena privedena je u policijsku stanicu u Rakovici jer je udarila komunalnu milicajku na vidikovačkoj pijaci.
Kako je potvrđeno Tanjugu, u toku je njeno saslušanje, a pripadnica Komunalne milicije zbrinuta je u Urgentnom centru.
 
Žena je na vidikovačkoj pijaci prodavala robu za koju se navodi da je nelegalna, a kada je milicajka počela da cima njen kofer, stvari su iz njega ispadale zbog čega ju je žena udarila.
 
Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević osudio je napad na pripadnicu Komunalne milicije.
 
"Svaki čin fizičkog nasilja je neprihvatljiv bez obzira na kontekst u koji se smešta, a posebno je neprihvatiljivo i za svaku osudu je fizički nasrtaj na lice u vršenju službene dužnosti", ukazao je Nikodijević.
 
  • Realista

    15.01.2020 10:43
    Realnost
    Ne razumem u potpunosti svrhu komunalne policije, jer da država primenjuje donete zakone u potpunosti i prema svima nezavisno ko je ko, ta komunalna policija nam verovatno ne bi ni trebala.
    Ne znam da li je komunalna policija, na primer, kaznila čistoću što ponekad ne prazni blagovremeno kontejnere, pa gradjani moraju da ostave djubre pored kontejnera. Ne, ali zato će kazniti gradjanina koji nema gde da odloži djubre, a plaća odnošenje.
    Izgleda će od sada u gradskom prevozu kontrolori ići zajedno sa komunalnim policajcem.
    Postavljam pitanje:
    Da li je dolazak na vrata raznih aktivista za skupljanje "sigurnih" glasova, komunalni prekršaj?
    Da li je odnošenje vozila sa terena (čista zemlja, tucanik, šljunak) i gde je samo planovima definisana zelena zona, a grad nikada nije taj prostor ozelenio i naplata odnošenja i kažnjavanje a parkiranje na zelenilu, komunalni prekršaj ili čak krivično delo, jer prelazi vrednost od 15000 dinara?
    Da li je zapošljavanje po partijskom a ne stručnom principu u gradskim organima i komunalnim preduzećima komunalni prekršaj. Takvo zapošljavanje vodi nižem kvalitetu usluga.
    Ako su komunalna policija onda treba i da štite gradjane od nesavesnog i nekvalitetnog obavljanja gradskih obaveza i komunalnih usluga, naročito zato što ih je formirala lokalna samouprava.
  • Zile

    15.01.2020 09:50
    Red i postovanje
    Kako vas nije sramota da navijate i pravdate udarac. To je sramota. Svako nasilje je sramota i treba ga kazniti.
  • Dule

    15.01.2020 09:48
    Ovo nija nacin
    Nasilje nije nacin. Cudim se onima koji to brane i navijaju. Ako zagovaramo da nema nasilja, onda nije u redu nikakvo nasilje i ostrascenost. Narod je navikao kad god moze da izbegava neke obaveze i ne placa nista. Oni ljudi koji prodaju na tezgama su isto tu iz muke,pa placaju. Ako si isla na rizik d ane placas tezgu znala si da moze doci inspekcija i da ti pise prijavu i oduzme robu. Kad su dosli, ti bezis,opires se i jos udaris sluzbeno lice. Nisi mala, zna se sta je napad na sl.lice i to treba kazniti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija