Novopazarac pobegao dok su se tužilaštvo i sud "prepucavali" oko pritvora

Novopazarska policija raspisala je potragu za E.B. (28) iz tog grada kojem je određen pritvor do 30 dana zbog napada na službeno lice i nasilničke vožnje, objavio je radio Sto plus.
Novopazarac pobegao dok su se tužilaštvo i sud "prepucavali" oko pritvora
Foto: 021.rs
On je uhapšen prošlog utorka, nakon višeminutne potere novopazarskim ulicama, a tom prilikom je vozeći automobil marke BMW udario i lakše povredio jednog policajca koji je pokušao da ga zaustavi.
 
Posle hapšenja mu je određeno zadržavanje do 48 sati, a iako je osnovno tužilaštvo tražilo da mu, kako ne bi pobegao, bude produžen pritvor do 30 dana, osnovni sud ga je pustio na slobodu.
 
Tužilaštvo se na takvu odluku žalilo, a veće osnovnog suda je žalbu usvojilo i E.B. odredilo pritvor. Međutim, osumnjičeni je u međuvremenu pobegao i policija sada traga za njim.
 
Prema informacijama iz Tužilaštva, E.B. je više puta osuđivan zbog izvršenja raznih krivičnih dela.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.