Kažnjeni jer su vozili 170 i 190 km/h autoputem kroz Srbiju

Saobraćajna policija kontrolisala je na autoputu saobraćaj presretačima i tom prilikom zaustavili dva vozača zbog nasilničke vožnje koji su vozili brzinom i do 190 kilometra na čas.
Kažnjeni jer su vozili 170 i 190 km/h autoputem kroz Srbiju
Foto: 021.rs
Policijski službenici podneli su prekršajnu prijavu protiv vozača koji je na autoputu, gde je brzina kretanja ograničena na 80 kilometra na čas, upravljao vozilom brzinom 190,2 kilometra na čas zbog prekršaja nasilničke vožnje.
 
Takođe, kako je saopštio MUP, policija je zatekla žensku osobu koja je upravljala vozilom brzinom od 169,4 kilometra na čas, zbog čega je protiv nje podneta prekršajna prijava.
 
MUP u saopštenju nije naveo kada se ovo desilo, niti tačno gde.
 
Policija apeluje na vozače da prilagode brzinu kretanja vozila postojećim zakonskim normama budući da je neprilagođena brzina najčešći faktor nastanka saobraćajnih nezgoda.
  • Guta

    22.01.2020 11:25
    Bmw rules
    Vidi rodjeni motorima peglamo preko 300 tim autoputem a autom prosecna 200 ...sta to je kao brzina za vozila sa snagom preko 200 ks...ajde bre zaostali ste u razvoju.
  • Nik

    21.01.2020 19:13
    Uopšte nije tačno da je brzina najčešći faktor nastanka saobraćajnih nezgoda na autoputu. Zapravo se to nikad i ne dešava. Najčešći uzrok je to kada vozač zaspi pa, ili izleti sa puta ili udari onog ispred sebe. A jedan od razloga za to je i monotonija kada se vozi konstantnom brzinom od npr. 130, pa još sa uključenim tempomatom. Vozač počne da se dosađuje i nesreća je na vidiku. A kad čovek uživa u vožnji i mogućnostima svog automobila, nema dosade. Dakle, ne treba ograničavati generalno brzinu na autoputu, a na pojedinim deonicama, gde je to potrebno, brzina može biti ograničena.
  • member

    21.01.2020 12:09
    Kako su ih uhvatili? Radarom ili su jurcali presretačima za njima?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija