Uhapšen devetnaestogodišnjak zbog sumnje da je vršnjaka ubo nožem u grudi u Nišu

P.V. (19) iz Niša uhapšen je zbog sumnje na ubistvo u pokušaju, saopštila je Policijska uprava Niš.
Uhapšen devetnaestogodišnjak zbog sumnje da je vršnjaka ubo nožem u grudi u Nišu
Foto: Pixabay
Osumnjičeni je zadržan do 48 časova i, uz krivičnu prijavu, biče priveden tužiocu. P.V. je u grupnoj tuči na niškom Trgu učitelja Tase nožem ubo u grudi P.M. (19), nanevši mu povrede opasne po život. Povređeni mladić je u bolnici s povredom plućne maramice, dok je nož promašilo srce.
 
Lakše povrede u tuči zadobio je i L.K. (19), drug teško povređenog mladića, od udarca drvenom palicom po glavi.
 
Dve grupe mladića našle su se na Trgu učitelj Tase da bi navodno izgladile neki raniji nesporazum, ali se susret pretvorio u obračun. Policija je ubrzo posle tuče identifikovala jednog od učesnika, maloletnika od 17 godina koji je saslušan i protiv njega će u redovnom postupku biti podneta krivična prijava za nasilničko ponašanje.
 
Prema nezvaničnim informacijama, P.V. je kao 16-godišnjak učestvovao u obračunu dve grupe maloletnika u Osnovnoj školi "Dušan Radović" u Nišu, zbog čega je tada protiv njega podneta prijava za nasilničko ponašanje.  

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.