Jelena Trivan i zvanično imenovana za direktorku Službenog glasnika

Vlada Srbije ozvaničila je odluku o imenovanju Jelene Trivan za direktora javnog preduzeća Službeni glasnik, nakon sprovedenog konkursa, na kome je bila jedini kandidat, i obavljenih testiranja i razgovora sa komisijom, na kojima je dobila ocenu 2,90.
Trivan je i do sada bila na čelu Službenog glasnika kao vršilac dužnosti direktora, a odluku o imenovanju, sa obrazloženjem, Vlada je usvojila 30. januara.
 
U obrazloženju stoji da je prvi deo izbornog postupka sadržavao pisane provere znanja stranog jezika, veština analitičkog rezonovanja i logičkog zaključivanja, veštine rukovođenja i organizacionih sposobnosti, putem standardizovanih testova.
 
U drugom delu izbornog postupka obavljena je usmena provera kandidata postavljanjem pitanja koja se odnose na poznavanje jedne ili više oblasti iz koje je delatnost za čije je obavljanje osnovano javno preduzeće, kao i poznavanje raznih propisa, veštine komunikacije i motivacije za rad. Posle obavljenih testiranja, razgovora i veštine komunikacije i motivacije za rad, komisija je Trivan ocenila prosečnom ocenom 2,90.
 
Trivan je nekadašnja potpredsednica, portparolka i poslanica Demokratske stranke.
  • bora

    06.02.2020 07:08
    Bokane izvini
    Pravicomo mi jos Bokana od blata.
  • artist

    06.02.2020 00:17
    Cirkus drzava
  • mila

    05.02.2020 23:31
    svasta
    Ovi iz sns kad sednu u fotelju nema brige. Zar oni misle da su samo oni sposobni. Ljudi, osvestite se, postoje mladji, pametniji od vas ali vi ste Bogom dati. Sramota.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.