Zatvorena 42 manja granična prelaza

Međunarodni putni saobraćaj je preusmeren na glavne prelaze u cilju suzbijanja virusa korona, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Zatvorena 42 manja granična prelaza
Foto: 021.rs
Prema podacima MUP-a, privremeno su zatvorena 42 manja i povremena granična prelaza, od kojih je 24 za drumski saobraćaj.
 
U uslužnim objektima koji se nalaze na tranzitnoj ruti kroz Srbiju i na autoputevima, prema odluci Vlade, zaposleni moraju da budu obezbeđeni zaštitnim sredstvima zbog dolaženja u dodir sa tranzitnim putnicima.
 
Na osnovu uvedenog vanrednog stanja, svi veći međunarodni granični prelazi su otvoreni. Granice Srbije zatvorene su za sve strane državljane, sa izuzetkom diplomata akreditovanih u Srbiji i stranaca sa boravišnom dozvolom.
  • Malo istine

    17.03.2020 10:16
    Taman da napravite guzve da se narod bolje mesa. Debilcine.
  • Лука Лабан

    17.03.2020 08:40
    Шта би са мигрантима, јел они пролазе?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija