Članovi porodica starijih od 65 godina mogu umesto njih da produže registraciju vozila

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović saopštio je danas da tokom vanrednog stanja produženje registracije vozila na tehničkim pregledima umesto građana starijih od 65 godina mogu da obave mlađi članovi njihovih porodica.
Članovi porodica starijih od 65 godina mogu umesto njih da produže registraciju vozila
Foto: 021.rs
U saopštenju se navodi da je neopohodno da oni podnesu zahtev na tehničkim pregledima u ovlašćenim servisima, uz obavezno prilaganje svoje lične karte i lične karte vlasnika vozila koji je stariji od 65 godina, uz ovlašćenje koje ne mora biti overeno kod notara.
 
Produženje registracije trenutno se obavlja isključivo na tehničkim pregledima u ovlašćenim servisima, saopštio je MUP Srbija. 
  • Brus Vilis

    27.03.2020 21:45
    Ma naravno, kad treba pokupiti harač može kola da vam registruje i Geza iz Bajmoka.
  • Vlada

    27.03.2020 20:56
    Ma super...u tekstu od pre nekoliko dana ste dali mejl na koji mogu da se obrate gradjani kojima istice saobracajna ili koji moraju da menjaju tablice, ali naravno gospoda iz MUP-a uopste nemaju nameru da odgoovore kada im posaljete upit kako da resite problem.
  • mika mecka kecer

    27.03.2020 19:18
    gradjani treba sada da pruze otpor kradji i jako viskokim nametima na registraciju vozila i da prestanu da registruju svoje automobile!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.