Vučić: Ana mi je rekla: "Šefe, to je notorna laž", ali ja sam rekao da ukine uredbu

Na pitanje novinarke Nova.rs o hapšenju njene koleginice Ane Lalić, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da on ne zna ništa o tom slučaju i da je to stvar tužilaštva.
Vučić: Ana mi je rekla: "Šefe, to je notorna laž", ali ja sam rekao da ukine uredbu
Foto: 021.rs

Odgovoriću mediju koji je obmanuo javnost kako su simpatizeri SNS naplaćivali 1.000 dinara tom istom mediju mogli ste da primetite da su me napadali zašto SNS aktivisti imaju rukavice i zašto nemaju, samo se dogovorite da li treba da imaju ili nemaju", rekao je Vučić.

Kada je reč o uredbi vlade o centralizovanju informacija Vučić je rekao da je on zamolio premijerku Anu Brnabić da tu uredbu ukine. Naveo je da je ona rekla “Šefe to je notorna laž, naš klinički centar izgleda odlično, ljudi su fantastično opremljeni".

Novinar Južnih vesti pitao je u čemu je razlika između SMS poruke u kojoj se upozorava na dramatični scenario kao u Italiji i teksta novinarke Ane Lalić o stanju u Kliničkom centru Vojvodine.

"Ovo što se tiče Kliničkog centra Vojvodine, to je bila laž. SMS poruka koja je stigla građanima od kriznog štaba, nije bila laž jer nije isključeno da nas čeka italijanski scenario", rekao je Vučić.

On je takođe rekao da ne misli da pritvor može da reši problem.

"Mislim da je mnogo važnije ljudima pokazivati rezultate rada, čak i kada postoje problemi, ukoliko se za njih borite" kazao je Vučić.

Naveo je da je zabeležio i sačuvao sve i da će o svemu tome da govori "kad sve ovo prođe" i da će "meriti reči" kada prođe vanredno stanje.

Podsetimo, novinarka portala Nova.rs privedena je sinoć nakon teksta o stanju u Kliničkom centru Vojvodine. Ona je puštena iz pritvora jutros, a nakon nekoliko sati vraćeni su joj telefoni i laptop.

  • Rade

    03.04.2020 16:42
    Na pitanje novinara, kaze da ne zna o cemu se radi,a kasnije kaze da je laz da kc vojvodina nema uslove za rad...ipak zna,ili ipak ne zna....zna, ali isto tako zna da moze da laze kolko mu volja, i dalje ce imati budala koji samo gledaju,a nista ne vide
  • penzos 65-

    03.04.2020 16:27
    ko se seća ovoga
    namaste, šefe
  • Srpski maniri

    03.04.2020 09:00
    Nije laž, ako kod punog magacina neko namerno NE DELI zaštitnu opremu, već kalkuliše kako da je na crno proda apotekama i zaradi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.