Preminuo Miša Tumbas, najpoznatiji navijač Partizana

U 66. godini preminuo je jedan od najpoznatijih navijača Partizana ikada - Miša Tumbas.

Miroslav Gajić, odnosno Miša Tumbas, živeo je za crno-bele i retko koja utakmica fudbalskog, košarkaškog, a i drugih sekcija kluba je mogla da prođe bez njega.

Navodno, telo navijača Partizana pronašla je žena koja mu nosi lekove i hranu. Ona je naišla na zaključana vrata, a pošto nije mogla da uđe u Mišin dom, odmah je kontaktirala hitnu pomoć. Kada su lekari ušli u kuću Tumbasa, mogli su samo da konstatuju smrt.

Poslednjih godina Miša Tumbas prošao je puno nedaća. Od bolesti i teških uslova u kojima je živeo, do brutalnog prebijanja 2015. u Bariču gde je živeo kada su ga trojica mladića oborila na zemlju i bez razloga premlatila. Veliku pomoć navijača crno-belih dobio je tada Tumbas, a posle tri godine dobio je i vodu u svom domu.

Putem društvenih mreža od Tumbasa se oprostio FK Partizan sledećom porukom:

"Ostali smo bez našeg brata, prijatelja i najvećeg Partizanovca! Poslednji pozdrav našem Miši Tumbasu. Neka ti je večna slava! Tvoj FK Partizan."

  • Dule

    04.04.2020 16:12
    To je lik koji se na utakmicama skidao go pred decom!!!!
  • Aleks

    04.04.2020 15:16
    Pocivaj u miru, Grobarcino
  • GNS

    04.04.2020 14:41
    Pozdrav legendo! :( Grobari NS

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.