Teodorović: Gaženja Ustava bilo i pre, ko zna kakve ćemo ludosti još čuti

Akademik Dušan Teodorović ocenio je danas da je gaženja Ustava bilo i pre ove tragične situacije sa virusom korona, a sada tek "može da misli".
"Bog zna kakve ćemo ludosti da čujemo do kraja ovih tragičnih događaja", rekao je Teodorović za N1, poručujući da treba pustiti lekare i stručne ljude da se obraćaju i da vode konferencije za štampu, jer je u pitanju "život i smrt građana".
 
Prema njegovom mišljenju, svaki elementarno pismen čovek koji pročita Ustav Srbije vidi šta su dužnosti predsednika države i premijera.
 
"Predsednica Vlade Ana Brnabić predsednika SNS zove 'šefe', to je meni bilo isto poražavajuće. U ovom tragičnom trenutku za Srbiju, gde imamo 60 preminulih i više od 2.000 zaraženih, Aleksandar Vučić mora da se povuče, da ode u izolaciju, pre svega iz medicinskih razloga", smatra Teodorović.
 
Teodorović je dodao da postoji nesposobnost nadležnih u borbi protiv virusa korona.
 
"Ako pogledate 10 zemalja u okruženju, videćete da su svi testirali dva, tri, pet, osam, 10 puta više po jednom otkrivenom slučaju. Ja mislim da se vešto sakriva jedna elementarna činjenica, koja je svakom mislećem građaninu jasna - da mi nismo imali dovoljno testova", konstatovao je on.
  • Nikolina

    10.04.2020 07:56
    Listajući biografiju gospodina Teodorovića niti je stručan niti kopetentan nema dodornih tačaka sa medicinom, ali sebi je dao pravo da i dalje daje dijagnoze. Šta drugo reći sem blago li se nama sa ovakvim stručnjacima.
  • Mile

    09.04.2020 19:30
    @Moj mali poni
    Ne branim ga, ali on barem kaze iza svog imena, a ne kao ovaj ludak potura doktore da prenose njegove odluke. To je veca sramota!
    Vucic zna dokle moze sa ovim merama da ide, jer ako stavi 24/7 direktno ide protiv zapadnog robovlasnickog kapitala i firmi u Srbiji, a tada je potpisao sebi da vise nece biti na vlasti.
  • Dragan R

    09.04.2020 16:52
    Nevezusa
    Koje crno gazenje Ustava, u pitanju su mere koje se sprovode svuda u svetu. Neka se gospodin akademik malo raspita.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija