Doktorka iz Leskovca preminula od posledica zaraze virusom korona

Bivša načelnica Infektivnog odeljenja leskovačke bolnice dr Dušanka Živković (63) preminula je u Beogradu, u bolnici "Dragiša Mišović", od posledica zaraze virusom korona.
Doktorka iz Leskovca preminula od posledica zaraze virusom korona
Foto: Pixabay
Ona je na lečenje primljena pre desetak dana.
 
Doktorka Živković više od dve decenije bila je načelnica Infektivnog odeljenja leskovačke bolnice, a smenjena je pre nekoliko godina promenom vlasti u Leskovcu.
 
Doktorka Duda, kako su je zvali sugrađani, bila je među prvima u Leskovcu zaražena korona virusom.
 
Iako je mogla da ode u penziju, doktorka Živković je ostala je na Infektivnom odeljenju da svojim višegodišnjim iskustvom pomogne pacijentima.
 
Od korona virusa ranije su preminuli vlasnik motela "Predejane" Dragan Pavlović i jedan muškarac koji je boravio u selu kod Medveđe.
  • Petrovic

    12.04.2020 08:29
    Najiskrenije saucesce .
  • dragan perković

    12.04.2020 04:24
    A
    Ključna reč"promenjena je promenom vlasti u Leskovcu".Inače za one što su "preživeli" virus.U SZO dolaze izveštaji da neki koji su preživeli virus sa slabim indikacijama ,ponovo dobiju virus ali sa mnogo gorim posledicama( rekla upravnica infektivne klinike u Zagrebu kod kijih je bilo tih slučajeva)1.Ispituje se uzrok.
  • Letelica

    11.04.2020 23:08
    Večna Vam Slava Doktorko. Hvala Vam za sve sto ucinili i pomogli svome narodu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija