Pokret slobodna Srbija podneo krivičnu prijavu protiv Vladimira Đukanovića zbog paljenja baklji

Pokret slobodna Srbija, koji je nastao odvajanjem dela članova iz Pokreta slobodnih građana, podneo je krivičnu prijavu protiv poslanika Srpske napredne stranke Vladimira Đukanovića zbog, kako se navodi, "učešća u huliganskom ponašanju tokom bakljada na stambenim zgradama u Beogradu".
Kako se navodi u saopštenju, taj pokret je pondeo krivičnu prijavu imajući u vidu da državni javni tužilac "ne radi svoj posao".
 
Članica Predsedništva tog pokreta Lidija Martinović izjavila je nakon podnošenja prijave, da je Đukanović izvršio krivična dela nasilničko ponašanje, izazivanje opšte opasnosti i nepostupanje u skladu sa zdravstvenim merama u vreme pandemije. Martinović je rekla da je takvo ponašanje nedopustivo i da će taj pokret da podnese prijavu kada već državni tužilac Zagorka Dolovac ćuti.
 
"Kada ona ne radi svoj posao, onda ćemo ga raditi mi. Ona je ćutala i krila se i u vezi drugih afera kao što su Krušik, Jovanjica, Hercegovačka, helikopter... Samo neka nastavi da ćuti i neka se navikava na to, to će je sačekati kada bude bila u zatvoru", rekla je ona.
 
Ona je, takođe, osudila "napade na porodicu opozicionog političara".
 
Podsetimo, poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović potvrdio je da je 29. aprila oko 20.30 palio baklje, ali da je to činio sa svoje zgrade i da time nije prekršio policijski čas, o čemu više čitajte OVDE.
  • Niko

    05.05.2020 18:51
    Gledamo se
    Ko ne vidi slep je. Ko vidi, bolje da cuti. Eto nama radosti.
  • @Do, pobede

    05.05.2020 17:26
    Evo ti pa vidi:

    https://www.danas.rs/politika/poslanik-djukanovic-palio-sam-baklju-sa-svoje-zgrade-nisam-prekrsio-zabranu/

    https://twitter.com/damjanosat/status/1255588977840717826
  • Nesho93

    05.05.2020 16:58
    Ajde?
    Ono MA da nije od MAJMUN? Al ga nalupeta!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Evropa danas slavi Dan pobede nad fašizmom

U Evropi se danas, 8. maja obeležava Dan pobede nad fašizmom u znak sećanja na dan kada je 1945. stupila na snagu bezuslovna kapitulacija Nemačke u Drugom svetskom ratu.