Maske obavezne u avionima Er Srbije

Avio-kompanija "Er Srbija" je danas objavila da je tokom čitavog trajanja leta njenim avionima obavezno da svi imaju sanitarne maske preko lica.
Maske obavezne u avionima Er Srbije
Foto: Pixabay
Ta kompanija bi sutra, u četvrtak, trebalo da letovima iz Beograda za Frankfurt i Cirih počne obnavljanje komercijalnog prevoza putnika. 
 
Avioni će biti redovno dezinfikovani, poručila je "Er Srbija" koja kaže da je bezbednosne i higijenske mere primenila u saradnji sa zdravstvenim organima i regulatornim telima.
 
"Er Srbija" kaže i da je "sve procedure u putničkom avio-saobraćaju pre, tokom i nakon leta" prilagodila "novim okolnostima koje su prouzrokovane pandemijom".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija