Još trojica članova Dveri dobili pozive za saslušanje u tužilaštvu

Osim lidera Dveri Boška Obradovića, još trojica članova tog pokreta dobila su pozive za saslušanje u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu 28. maja, u svojstvu osumnjičenih.
Još trojica članova Dveri dobili pozive za saslušanje u tužilaštvu
Foto: 021.rs
Kako je saopštio pokret, oni "nemaju veze sa pocepanim sakoom poslanika vladajuće koalicije Marijana Rističevića", niti su u tome učestvovali.
 
Pozive za saslušanje dobili su potpredsednik Izvršnog odbora Dveri Slaviša Miletić, potpredsednik gradskog odbora Dveri u Požarevcu Marko Đurđević i član gradskog odbora Dveri iz Požarevca Davor Đurđević.
 
Taj pokret je juče saopštio da je Boško Obradović dobio poziv Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu da u četvrtak, 28. maja dođe na saslušanje u svojstvu osumnjičenog zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje.
 
U današnjem saopštenju Dveri navode da tužilaštvo goni samo one koji "ne razmišljaju kao aktuelna vlast".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.