Nikola Jokić pozitivan na virus korona

Košarkaš Denvera Nikola Jokić pozitivno je testiran na koronavirus u Beogradu i njegov povratak u Sjedinjene Države je privremeno odložen, prenose američki mediji.
Srpski reprezentativac nema nikakve simptome i oseća se dobro, a očekuje se da će mu u roku od nedelju dana biti odobren let za Denver.
 
Sezona u NBA ligi bi trebalo da se nastavi 31. jula.
 
Košarkaš tima iz Kolorada je pre nešto manje od dve nedelje bio na oproštajnom meču Dejana Milojevića od Mega Bemaksa, a jedan od aktera utakmice bio je i igrač Partizana Nikola Janković, kome je ubrzo potvrđeno prisustvo korona virusa.
 
 
Na pomenutom meču bio je i Novak Đoković, koji je danas takođe dobio pozitivan na testiranju.
  • Dejan

    24.06.2020 08:29
    Srb-i
    Sad ce biti moderno imati virus jer ce na kraju ,,marketing,, za ovaj virus javiti ima neke dobrote ! Prvo se ide od vip licnosti a posle raja, sad ce ona narodna o zabi,konju i potkivanju ! Ovo je mnogo dobra zarada za glup narod
  • pera

    24.06.2020 07:26
    Sad mu nekako dodje da smo svi pozitivni, a niko simptome nema.
    Da nije taj test malo los ?
  • super Steva

    24.06.2020 00:07
    Ne daj se šampione!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija