Marko Đurić pušten na kućno lečenje

Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić, posle 11 dana, pušten je iz bolnice na kućno lečenje.
"Narednih dana nastaviću da se oporavljam od posledica zaraze korona virusom u uslovima kućne izolacije, vraćajući se postepeno svojim obavezama", napisao je Đurić danas na svom Fejbuk profilu.
 
On je zahvalio požrtvovanim lekarima i medicinskim sestrama koji su mu vrhunskim profesionalnim odnosom pomogli da prođe kroz najteži period bolesti.
 
Naveo je da radnici zdravstvenog sistema Srbije svakodnevno spasavaju stotine života, pokazujući "heroizam bez presedana, koji zavređuje nepodeljeno divljenje čitavog našeg društva".
 
Đurić je zahvalio svima koji su mu pružili podršku i poželeli uspešan oporavak kada mu je to bilo potrebno.
  • Alex

    07.07.2020 16:31
    A
    Sada bi mogao da se priprema za zatvoreni prostor.
  • srdt

    07.07.2020 13:28
    Poltroncina.
  • A

    07.07.2020 13:19
    Vulin
    Ozdravio za nedelju dana i vec sparta okolo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.